Om oss

Stylistonline.nu lanserades under hösten 2013 och drivs av företaget Spinn som tidigare har drivit gravtest.se och Modemecka.se. Stylingbutiken som är den första i sitt slag, smygöppnade den 18 november.

Varmt, varmt välkomna!


Vårt team

profk
Käthe Nilsson har bloggat om mode och skönhet sedan 2006, varav tre år professionellt hos tidningen Amelia. Utbildad kemist, molekylärbiolog och biomedicinsk analytiker och egen företagare sedan 1999. Under hösten 2013 utbildade hon sig till personlig stylist och personal shopper för att kunna ge adekvat rådgivning vad gäller stil och shopping för kvinnor. Hon brinner extra för kvinnor som fött barn och vill hitta tillbaka till sin stil och känna sig snygga. Hon arbetar också som sociala medier-konsult. Käthe Nilsson startade Stylistonline.nu hösten 2013.

Blogg: www.kathe.nu
LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=34040112

 

profilbildcarina
Carina Näsman är en 53-årig skånska som bott de senaste 30 åren i Göteborg. Hon brinner för stil, form, mode, inredning och shopping! Utbildad civilekonom som arbetat 12 år i bank med cash management och därefter ytterligare 12 år som finansansvarig i skogsbranschen. Sedan 4 år tillbaka arbetar hon med det hon är bäst på! Och det är inte siffror… Startade företaget CanasCo Färg & Stil hösten 2009 och har arbetat heltid sedan dess med att hjälpa både kvinnor och män att hitta sina bästa färger och sin personliga stil. Utbildad och diplomerad Färg- Stil- och Imagekonsulent. Carina Näsman arbetar även med personliga stilkonsultationer, stylingdagar, föreläsningar och makeupkurser. 2013 var hon med och startade StyleCrew, ett antal stylister som åker Sverige runt och har ”gör om mig-dagar” för kvinnor. Från Ystad i söder till Umeå i norr. Sedan ett år tillbaka är Carina även Modekonsulent, driver egen butik där hon säljer kläder, skor och accessoarer från Capri Collection, Friendtex och Once.

Hemsida/blogg: www.canasco.se
LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=169627751

 

del
Delinda Löfgren har bloggat om mode och skönhet sedan 2006. Samma år började hon på Stylesearch.se som mode och skönhetsredaktör. Delinda är utbildad inom kosmetik, webbkommunikation och språk. Förutom bloggandet har hon jobbat med hudvård och kosmetik, marknad och PR. Som småbarnsmamma är hon noga med att ta hand om hud och hår, snabba skönhetstips och multifunktionella produkter ligger henne varmt om hjärtat.

Blogg: http://www.dolcedelinda.se/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=56230626